ПЪТУВАНЕ В СВЕТА НА СЪНИЩАТА. ТЕХНИКИ ЗА ОСЪЗНАТО СЪНУВАНЕ.

[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text]Нека заедно да се докоснем до магията на осъзнатото сънуване, където невъзможното е реалност!

Древната наука Йога на съня достига до нас по различни пътища. Широко използвана, както в източните учения, така и в шаманските традиции тя има потенциала да бъде мощен инструмент в ръцете на всеки човек. За това и не е изненада, че днес все повече хора се интересуват от осъзнатото сънуване (lucid dreaming).

Правим това събитие, за да Ви запознаем с:

  • циклите и фазите на съня
  • някои научни експерименти и доказателства за осъзнатото сънуване
  • конкретни практически насоки за осъзнато сънуване (напр. справяне с повтарящи се сънища, кошмари, решаване на различни въпроси и др.)

Наред с теоретичната част ще отделим време за медитативни практики, работа с енергийното тяло, преживявания и споделяния. Подходящо е за всички, които имат интерес към темата.

Избрахме денят на пролетното равноденствие, носещ в себе си баланса между мъжкия и женския принцип, като специален и подходящ за духовни практики. Нека на този ден се опитаме да влезем в контакт с една по-слабо позната страна на нашата същност, нека заедно да преживеем магичното пътуване към едно по-високо ниво на съзнателност – майсторството на осъзнатото сънуване.

Къде: Студио Coeur, гр. София кв. Драгалевци ул. Крушова градина № 18 ап. 5

Водещ: Десислава Попова – психолог, психотерапевт с дългогодишен опит в медитативни практики и сънуване.

Допълнителна информация и въпроси:

0898 677 727  email: dessyp@gmail.com

Записване:

Местата са ограничени – само с предварителни записвания.

Цена: 25 лв.

Очакваме ви![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_column_text]Заявете интерес за участие в събитието и ние ще ви уведомим за следващата възможна дата.

[contact-form-7 id=“22731″ title=“Осъзнато Сънуване“][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар

Към началото